top of page

Pers

Interview het Parool - Klapstoel

Lorianne van Gelder 26 november 2011

 

 

NRC Handelsblad ****

Azziz Bekkaoui 10 december 2012

 

"Het knappe van het spel van Trudy de Jong is dat zij Coco Chanel niet imiteert, maar ze gedraagt zich als Chanel, even geloofwaardig als vanzelfsprekend."


"Dankzij de regie, het spel en de inzet van actice Trudy de Jong is modekoningin Coco Chanel een metafoor om een boeiend verhaal te vertellen."

Theaterkrant ****

​Kester Freriks 9 december 2012

"Deze prachtige, verstilde openingsscène weerspiegelt de inzet van de theatermonoloog."

"Subtiel schetst Coco Chanel revisited haar omstreden liaison met een Duitse spion. De regie geeft hiermee een mooi, dramatisch accent."

Volkskrant ***

​Karin Vervaart 10 december 2012

"... Trudy de Jong speelt op innemende wijze Coco Chanel, met al haar grillen, zwakheden en waanzinnige levensdrift. Eigenzinnig, grappig, uiterst irritant en soms erg alleen, teksschrijvers Theo de Groot en Tjeerd Bisschoff brengen het te berde, in een puntig relaas waarin Coco opmerkelijk veel zelfrelativering aan de dag legt."

Parool ****

​Joukje Akveld 10 december 2012

​"De Jong groeit naar vitale, gracieuze Chanel ."

Trouw ***

​Hanny Alkema 10 december 2012

"In een beweegelijke regie van Ria Marks trekt de Jong een pittige boog van de getergde passiviteit als ballinge, naar de tomeloze energie in het roerige verleden en naar de hernieuwde levenslust van Chanels rentree tot aan haar dood in 1971."

"Zo is 'Coco Chanel Revisited' een mooi portret van een markante persoonlijkheid."

Volskrant - interview

​Bob Witman 7 december 2012

Cultilicious

​Mrs. Cultilicious 15 december 2012

"Het is een verademing een talent als Trudy de Jong te mogen aanschouwen. En een eer, want Trudy de Jong mag m.i. beschouwd worden als één van de beste actrices van Nederland."

bottom of page